Ruta pel Barri Gòtic de Barcelona: saltem a l'Edat Mitja

 

 

 

El Barri Gòtic de Barcelona en una ruta privada

Carrers amb encant (ideal Instagramers!)

Història i anècdotes per recordar!

Èxit de Vendes

Farem un cafetó i una mica de tertúlia!

Descobrim la història de la Ciutat

T’agrada la història? S’acosta una celebració familiar i t’agradaria fer una activitat original? 

Les nostre rutes són aptes per a tots els públics. A més a més, al ser privades, ens adaptem perfectament al ritme del grup.

Per començar aquest itinerari pel Barri Gòtic, us trobareu amb el vostre guia a la porta de la Barcino Romana per trepitjar el Cardus i el Decomanus Maximus….i no, no pateixis, això no serà una classe magistral d’història.

Com deia, ens trobarem a l’entrada de la Barcelona romana per conèixer els primers barcelonins i començar a caminar tot desxifrant la façana de la Catedral, descobrint els diferents nivells la Plaça del Rei fins arribar a l’actual Forum.

Ens endinsarem a l’antic Barri Jueu per a veure els vestigis que ens han arribat i també explorarem la primera zona alta de Barcelona: Sant Just. I tot això en un ambient distès i amb un guia a qui podreu preguntar tot allò que vulgueu.
A més a més, durant l’itinerari us convidem a un cafetó. Serà el moment ideal per fer tertúlia!

Durada

2
hores i mitja

Punt de trobada

Plaça Nova amb C. del Bisbe

Exploreu

el Barri
Gòtic

Preu

195€
preu per grup (1-6)

Què veurem del Barri Gòtic de Barcelona?

Els vostres passos us portaran primer a la Rambla, el cor de la vida Ciutat Vella. La llegenda de la font de Canaletas, personatges com la Monyos o la Virreina us duran de la mà al cor de Barcelona on les seves muralles romanes us donaran la benvinguda.

Amb la vostra guia local a Barcelona descobrireu l’origen de la ciutat, així com la història de la catedral i la seva façana.
Els vostres passos us portaran a la plaça del Rei, el centre del poder de l’Edat Mitjana. Sabíeu que a Barcelona tenim vestigis de més de dos mil anys? De fet, la vostra guia us mostrarà un dels secrets més amagats de la ciutat: són les pedres més antigues que es tenen i es van descobrir en un edifici medieval (com una sorpresa en un ou de Kinder).

La darrera part de la visita és un passeig per l’antic barri jueu de Barcelona. Va ser una de les zones més animades de la Barcelona medieval i la seva guia revelarà les restes descobertes i us permetrà explorar el llegat jueu a la ciutat.

195€

Preu per grup (1-6 personnes)

El preu inclou
  • Un guia privat per a vosaltres i per al vostre grup. No compartireu la vostra guia amb desconeguts,
  •  Inclou l’IVA al preu. Som una empresa 100% legal.
Despeses a preveure

No hi ha entrades a pagar

Si! Vull reservar aquesta ruta

Un recorregut per un dels barris més autèntics de Barcelona on descobriràs la seva història, la seva arquitectura i les seves llegendes. 

Altres rutes apassionants

Aquest estiu va venir a visitar-me el meu amic de San Francisco. Vaig contactar amb l'Anna. Em va semblar que seria millor amfitriona que jo. Stephen va entrar de ple en el cor de, segons ell, una de les ciutats mes encantadores del món. El sorprenent és que jo, ni sabia ni coneixia moltes de les coses que ens va explicar l'Anna, i jo mateix vaig redescobrir aquesta Barcelona urbana, històrica, bella, multiètnica, fusionant-se amb el mar ... de la mà d'Anna, que fa temps havia oblidat.
Gràcies Anna !.

Jaume (Barcelona)

Estar en mans de algú que coneix i estima la seva ciutat és la garantia per gaudir d'una experiència viatgera excepcional. Així succeeix amb Barcelonina. Si vols conèixer una Barcelona diferent, de manera relaxada però emocionant confia en Barcelonina i el seu responsable Anna Juárez. Barcelona a mida amb el segell inconfusible d'una bona professional del turisme.

Pepi (Barcelona)

Buscava una manera de conèixer el Casc antic de BCN, sense topar amb les rutes típiques oficials i vaig trobar la web de Anna. Els meus clients van gaudir d'una tarda on tots vam conèixer una Barcelona plena d'encant. L'Anna és un autèntic amor, i es nota que gaudeix amb el seu treball Recomano la visita amb ella.Una delícia d'anècdotes i un recorregut pel Born, el Barri Gòtic i el Call Jueu inoblidable.

Raul J. (Calafell)

Consulta la nostra disponibilitat

Vols reservar aquest tour? Ara és el moment.

  • DD slash MM slash YYYY
  • Si no hi trobes la teva opció, ens ho pots indicar en el camp del Missatge