Gaudí, Picasso i Miró a Barcelona

 

 

 

 

 

 

Explora el costat artístic de Barcelona

Barcelona i l'Art

Un xic d'Història

Us convidem a un cafetó (i tertúlia!)

Radioguies per respectar distàncies

Itinerari Gaudí Picasso Miró a Barcelona

Art i Tertúlia a Barcelona tot fent el guiri

Sabies què les mares de Picasso i de Miró eren amigues vint anys abans de que els dos genis es trobessin? Sabies què Picasso i Gaudí tenien almenys un amic proper comú? Sabies què Gaudí i Miró van ser companys de classe?

Per començar aquesta ruta Gaudí Picasso Miró a Barcelona es trobarem a la sortida del metro Barceloneta. Des d’allà començarem un passejada pel Barri de la Llotja, pel Gòtic i per la Ribera per seguir les petjades dels tres genis. El carrer Avinyó, el Passatge del Credit, la Plaça Reial i la Rambla són alguns dels punts forts d’aquest itinerari que acabarà als 4 Gats.

Si us ve de gust un punt més d’art en la ruta, podem incloure la visita al Museu Picasso de Barcelona.

A més a més, durant la passejada, us convidem a un cafetó. Serà el moment ideal per fer tertúlia!

 S’acosta una celebració familiar i t’agradaria fer una activitat original? Les nostre rutes són aptes per a tots els públics. A més a més, al ser privades, ens adaptem perfectament al ritme del grup.

Durada

3
hores

Punt de trobada

A la sortida del metro Barceloneta (L4)

Exploreu

la Ribera i
el Barri Gòtic

Preu

220€
preu per grup (1-6)

Què veurem en aquesta ruta artística de Barcelona?

La vida dels tres artistes servirà de fil conductor per a un recorregut que ens guiarà des del Pla de Palau fins als 4 Gats passant per la Rambla i la Plaça Reial.

Pla de Palau va ser testimoni de la formació artística dels tres genis. L’escola d’art “la Llotja” havia acollit diferents disciplines artístiques. Després, un passeig per la Vella Barcelona, us mostrarà els carrers trepitjats per Picasso durant la seva adolescència. A més, el carrer d’Avinyó ens portarà on va néixer Joan Miró.
A més, la plaça Reial i la Rambla ens mostraran les primeres obres d’Antoni Gaudí i la darrera de Joan Miró. De fet, els nostres passos a la Rambla ens portaran al Barri Gòtic, per descobrir l’antic barri jueu, la façana de la catedral i l’encant de Sant Felip Neri. L’itinerari acaba davant dels 4 Gats.

220€

Preu per group (1-6 personnes)

El preu inclou
  • Un guia privat per a vosaltres i per al vostre grup. No compartireu la vostra guia amb desconeguts,
  •  Inclou l’IVA al preu. Som una empresa 100% legal.
Despeses a preveure

No hi ha entrades a pagar

Si! Vull reservar aquesta ruta

Descobreix el costat més artístic de Barcelona en un recorregut molt amè pels carrers de Ciutat Vella.

Altres rutes apassionants

Aquest estiu va venir a visitar-me el meu amic de San Francisco. Vaig contactar amb l'Anna. Em va semblar que seria millor amfitriona que jo. Stephen va entrar de ple en el cor de, segons ell, una de les ciutats mes encantadores del món. El sorprenent és que jo, ni sabia ni coneixia moltes de les coses que ens va explicar l'Anna, i jo mateix vaig redescobrir aquesta Barcelona urbana, històrica, bella, multiètnica, fusionant-se amb el mar ... de la mà d'Anna, que fa temps havia oblidat.
Gràcies Anna !.

Jaume (Barcelona)

Estar en mans de algú que coneix i estima la seva ciutat és la garantia per gaudir d'una experiència viatgera excepcional. Així succeeix amb Barcelonina. Si vols conèixer una Barcelona diferent, de manera relaxada però emocionant confia en Barcelonina i el seu responsable Anna Juárez. Barcelona a mida amb el segell inconfusible d'una bona professional del turisme.

Pepi (Barcelona)

Buscava una manera de conèixer el Casc antic de BCN, sense topar amb les rutes típiques oficials i vaig trobar la web de Anna. Els meus clients van gaudir d'una tarda on tots vam conèixer una Barcelona plena d'encant. L'Anna és un autèntic amor, i es nota que gaudeix amb el seu treball Recomano la visita amb ella.Una delícia d'anècdotes i un recorregut pel Born, el Barri Gòtic i el Call Jueu inoblidable.

Raul J. (Calafell)

Consulta la nostra disponibilitat

Vols reservar aquest tour? Ara és el moment.

  • DD slash MM slash YYYY
  • Si no hi trobes la teva opció, ens ho pots indicar en el camp del Missatge