El Raval: arts i oficis. T'obrim les portes dels tallers del barri

 

 

 

 

 

 

Descoberta del Barri del Raval de Barcelona

Visites a tallers

Història i Art

Ruta a peu. Faràs les millors fotos !

l

Ruta d'Autor

Ruta no disponible a causa del Covid-19

Si busqueu cultura a Barcelona, ​​un dels barris més densos és el Raval.

I és tant pel nombre com per la diversitat.

El Raval: arts i oficis

Si busqueu cultura a Barcelona, ​​un dels barris més densos és el Raval. I és tant pel nombre com per la diversitat. De fet, podem trobar des de galeries d'art contemporànies fins a tallers de moda amb la seva pròpia fabricació passant per tallers d'artesans.
Barcelonina t'obrirà les portes d'aquests tallers i, durant el recorregut, entrarem en alguns d'ells per conèixer les diferents arts i oficis.

A més, el Raval és un barri ple d'història i veurem algunes de les seves restes, com la Casa de la Caritat, l'Hospital de la Santa Creu o el monestir de Sant Pau del Camp. I tot això sense oblidar els canvis urbans que el barri ha viscut en paral·lel amb el desenvolupament de la ciutat.

Durada

3
hores

Punt de trobada

Davant la font de
Canaletes

Exploreu

el Barri
del Raval

Preu

220€
preu per grup (1-6)

Què veurem del Raval de Barcelona?

El carrer de Tallers li donarà la benvinguda a la zona i us portarà a l'antiga Casa de la Caritat, avui Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

Aquí comencem el recorregut per la història del barri del Raval de Barcelona, ​​que té una forta relació amb la salut i la caritat. A continuació,  explorareu un dels edificis gòtics més estimats a Barcelona: l'antic Hospital de la Santa Creu. De fet, la gent com Ramón i Cajal i Le Corbusier tenen una forta relació amb el lloc. Les explicacions de la vostra guia a Barcelona us transportaran a l'Edat Mitjana, una de les èpoques daurades de la ciutat.

Després de conèixer la història, els personatges i anècdotes de l'antic hospital, els vostres passos us portaran a la Rambla del Raval, l'última de les Rambles oberta a Barcelona. El monestir de Sant Pau del Camp (Camp de Sant Pau) us espera per un salt encara més lluny en el passat, al segleX a Barcelona.

220€

Preu per group (1-6 personnes)

El preu inclou
  • Un guia privat per a vosaltres i per al vostre grup. No compartireu la vostra guia amb desconeguts,
  •  Inclou l’IVA al preu. Som una empresa 100% legal.
Despeses a preveure

No hi ha entrades a pagar

Quan veurem els tallers del Raval?

Durant el vostre passeig amb la vostra guia a Barcelona, visitaràeu tres dels tallers del barri del Raval. A continuació, es mostren alguns exemples:

  • en el seu taller de vitralls, Jorge us descobrirà una feina que té una forta relació amb Antoni Gaudí i el modernisme i la seva simpatia us farà estimar la feina,
  • un equip entusiasta que parlarà del seu projecte relacionat amb la moda i la roba. Fabriquen roba sobre el terreny que han estat dissenyades per ells mateixos i creen un espai de treball per a dibuixants i sastres. Tot fet a Barcelona.
  • Isabel i el seu equip us esperen a El Lavadero per mostrar-vos com crear una joieria única. A més, l'espai té molta història, llavors era una bugaderia.
  • Un taller de fotografia amb tècniques del segle XIX us espera per mostrar-vos i parlar de l'evolució dels retrats.

Els tallers seran triats per relació amb els arranjaments horaris

Si! Vull reservar aquesta ruta

Un recorregut per un dels barris més autèntics de Barcelona on descobriràs la seva història, la seva arquitectura i les seves llegendes. Barcelonina obre les portes dels tallers d'artesania que es mantenen al Raval de Barcelona.

Altres rutes apassionants

Aquest estiu va venir a visitar-me el meu amic de San Francisco. Vaig contactar amb l'Anna. Em va semblar que seria millor amfitriona que jo. Stephen va entrar de ple en el cor de, segons ell, una de les ciutats mes encantadores del món. El sorprenent és que jo, ni sabia ni coneixia moltes de les coses que ens va explicar l'Anna, i jo mateix vaig redescobrir aquesta Barcelona urbana, històrica, bella, multiètnica, fusionant-se amb el mar ... de la mà d'Anna, que fa temps havia oblidat.
Gràcies Anna !.

Jaume (Barcelona)

Estar en mans de algú que coneix i estima la seva ciutat és la garantia per gaudir d'una experiència viatgera excepcional. Així succeeix amb Barcelonina. Si vols conèixer una Barcelona diferent, de manera relaxada però emocionant confia en Barcelonina i el seu responsable Anna Juárez. Barcelona a mida amb el segell inconfusible d'una bona professional del turisme.

Pepi (Barcelona)

Buscava una manera de conèixer el Casc antic de BCN, sense topar amb les rutes típiques oficials i vaig trobar la web de Anna. Els meus clients van gaudir d'una tarda on tots vam conèixer una Barcelona plena d'encant. L'Anna és un autèntic amor, i es nota que gaudeix amb el seu treball Recomano la visita amb ella.Una delícia d'anècdotes i un recorregut pel Born, el Barri Gòtic i el Call Jueu inoblidable.

Raul J. (Calafell)

Reserva aquesta visita

Searching Availability...